Lokacija

Tides of Youth festival održati će se na najvećem i najljepšem otoku Cresu na predjelu koji se zove Tarej i smješten je u neposrednoj blizini mora odnosno plaže! Lokacija je udaljena od civilizacije i pokrivena je hrastovom šumom i predivnim livadama koje obiluju kaduljom, smiljem i majčinom dušicom! No da vam sada ne otkrijemo previše najbolje je da istražite sami kada dođete i uvjerite se u ljepotu otoka Cresa.

 

Kako doći?

toy-lokacija-001Ako krećete iz smjera Zagreba ili Ljubljane trebate ići u pravcu Rijeke
Nakon što ste došli u Rijeku nemojte se isljučiti sa zaobilaznice nego krenite pravac otok Krk i otok Cres!
Ako pratite zaobilaznicu doći ćete odmah do mosta za otok Krk. Nakon što ste prešli most idete u smjeru otok Cres/ pristanište Valbiska!

 

 

toy-lokacija-002Nakon što ste sa trajktnog pristaništa Valbiska prešli na trajktno pristanište Merag vozite u smjeru Cresa 1-2 minute nakon što vidite putokaze za TOY njih pratite i skrenite na veliko TOY parkiralište!

 

 

 

toy-lokacija-003U slučaju dolaženja iz smjera ISTRE! Idite prema Plominu i onda u smjeru Brseča odnosno trajektnoga pristaništa Brestova! Nakon što ste prešli na drugu starnu odnosno na Cres/trajektno pristaniše Porozina idete u smjeru Cresa i na križanju za Merag skrenete . Nakon toga vozite 10 min dok neugledate TOY tabele za skretanje.

 

 

Javni prijevoz

– Katamaran Rijeka – Cres – http://www.krilo.hr/
– Autobus Rijeka – Cres – http://www.autotrans.hr/

– Za vas koji ćete ići javnim prijevozom u Cres osigurali smo lokalnu taxi službu koja će vas za akcijsku cijenu od 15 kuna prebaciti do festivala!
Taxi Franc 00 385 (0) 95 921 6123